Thermex — siden 1958

Thermex designer og udvikler emhætter og emfang og har i over 60 år leveret løsninger til både private og erhvervslivet. Vi har Danmarks største sortiment af emfang og emhætter og har vores produkter udstillet hos flere end 900 køkken- og hårde hvidevareforhandlere over hele Danmark.

Thermex har hovedsæde nord for Limfjorden i Hjørring, hvor der er hav til alle sider, højt til loftet og masser af frisk luft. Det er inspireret af disse rammer, at vi designer og udvikler vores produkter.

Foruden hovedsædet i Hjørring har Thermex afdelinger i Rødovre, Norge, Sverige, Finland og Spanien.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Kontakt os

Vi glæder os til at hører fra dig

Vores dygtige medarbejdere sidder klar ved telefonerne hver dag fra mandag til torsdag fra kl. 8.00-16.00 og fredag fra 8.00-15.30. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller mangler inspiration til køb af dit næste THERMEX-produkt.

Du er også altid velkommen til at sende os en mail, som vi vil besvare hurtigst muligt.

Vi beder alle der ønsker at sende en uopfordret ansøgning om at sende den til job@thermex.dk. Ansøgninger, der sendes på anden vis, vil ikke blive taget i betragtning, men slettes uden varsel. Vi vil opbevare ansøgninger og materiale sendt til job@thermex.dk i seks måneder, hvorefter det slettes automatisk.

El-returordningen

 

Thermex er tilmeldt el-returordningen dvs. at når dit Thermex emfang engang har udtjent sin tjeneste og skrottes foregår dette på autoriseret affaldsstation, hvor delene destrueres og genanvendes til nye produkter.