Bordintegreret emfang

 

Thermex bordintegreret emhætte – nemt og praktisk 

 

 

 

 

VENTILATIONSRØR & AFTRÆK

 

FILTER

 

LINK PRODUKTER

Frisk Luft og Moderne Design i dit Køkken

For at undgå madlugt i dit køkken og hjem er en emhætte essentiel. Denne indretning har været en integreret del af danske køkkener siden forrige århundrede og spiller en nøgle rolle i at fjerne fedt og partikler under madlavning. Den forhindrer effektivt, at madlugt sætter sig i vægge, gardiner, møbler og reducerer samtidig snavs på køkkenets overflader.

Moderne emhætter er udviklet til at være både mere diskrete og mere effektive end tidligere modeller. Emhætter behøver ikke længere at være placeret direkte over kogepladerne, hvilket har åbnet op for innovative løsninger som bordintegrerede emhætter. Disse sparer plads og minimerer gener under madlavning. Disse moderne emhætter er lige så effektive som de traditionelle modeller og er særligt gode til at reducere damp og stegeos i ansigtet under brug.

 

 

 Yellowline og Blueline 

Thermex tilbyder et bredt udvalg af emhætter, der passer til enhver smag og ethvert køkkendesign, inden for deres to hovedserier: Yellowline og Blueline. Uanset dine præferencer, kan du finde den perfekte emhætte i Thermex' sortiment.

Yellowline-serien, kendt for sin alsidighed og moderne design, er tilgængelig både gennem fysiske forhandlere og online shops. Dette giver en let og bekvem købsproces, uanset hvor du befinder dig.

I modsætning hertil er Blueline-serien udelukkende tilgængelig hos fysiske forhandlere. Denne serie tilbyder unikke produkter, der ofte er rettet mod mere specifikke eller avancerede køkkenbehov. Blueline findes ikke på nettet. 

Når du overvejer et bordintegreret emfang fra Thermex, er det vigtigt at bemærke, hvilken serie produktet tilhører. Dette vil bestemme, om du kan købe det online eller skal besøge en fysisk forhandler. Ved at forstå denne forskel kan du bedre planlægge din købsoplevelse og sikre, at du vælger den emhætte, der bedst opfylder dine behov og præferencer.

 

 

BLUE LINE KATALOG

KLIK HER 

 

YELLOW LINE KATALOG

KLIK HER 

Fordele ved intergrerede emhætte
Direkte fjernelse af damp og lugt: Forbedrer køkkenmiljøet.
Renere køkkenFjerner effektivt snavs og fedt.
Pladsbesparende: Eliminerer behovet for separat emhætte.
Høj effektivitet: Sikrer ren luft med avanceret luftfiltrering.
Moderne design: Passer til alle køkkentyper.

Tilbehør
Filtre: Opsamler fedt/snavs, kræver regelmæssig udskiftning.
Kanalforbindelser: Varianter som fladkanaler, adapterkanaler osv. for bedre luftføring.
Tape til luftkanaler: Forsegler forbindelser og sikrer effektiv luftstrøm.

Installation og Vedligeholdelse
Reparationer Installation: Kræver nøjagtige mål, tilstrækkelig udsugningsevne, korrekt montering.
Vedligeholdelse: Inkluderer fedtfilter og kulfilter for recirkulerende modeller.

Mindre reparationer: Kan ofte udføres selv.
Større reparationer: Kontakt autoriseret tekniker for at bevare garanti og ydeevne. 

Induktionskogeplade med Integreret Emhætte

Sirocco II fra Thermex er ikke blot en kogeplade, men en æstetisk og praktisk løsning til ethvert køkken. Med sit enkle design passer den problemfrit ind i enhver køkkenstil og tilbyder en række fordele, som vil forbedre din madlavningsoplevelse.

Den integrerede emhætte giver dig friheden til at nyde et køkken uden den traditionelle emhætte, der hænger over kogepladen. Dette er især værdifuldt i køkkener med kogeøer. Trods den indbyggede udsugningsmotor fylder Sirocco II kun lidt i køkkenskabet med en højde på kun 23 cm, hvilket giver plads til skuffer eller lignende nedenunder.

Betjeningen af kogepladen er intuitiv og enkel med en slider glastouch, der styrer både kogeplade og emhætte. Når Sirocco II aktiveres, lyser betjeningen op i en elegant hvid eller rød farve.

Oplev selv, hvorfor Sirocco II er den perfekte løsning til dit køkken. Se vores informative video

Når du vælger en kogeplade med indbygget emhætte til dit køkken, er der flere vigtige faktorer at overveje.
 

Aftræksmuligheder:
Det er afgørende at forstå de tilgængelige aftræksmuligheder. Nogle modeller kræver en udluftningskanal til det fri, mens andre fungerer gennem recirkulation. Sørg for at have tilstrækkelig plads under køkkenskabet til den valgte installationsmetode.

Størrelse og installationsmuligheder:
Kogeplader med indbygget emhætte fås i forskellige størrelser. Tag mål af det tilgængelige plads og vælg en model, der passer bedst til dit køkken.

Funktioner og betjening:
Moderne modeller kommer med en række funktioner som touch-betjening, sikkerhedssluk og timer. Vælg de funktioner, der er vigtige for dig og dine behov.

Design og udseende:
Designet af kogepladerne varierer i antal, størrelse og placering af kogezoner samt materialevalg. Vælg et design, der harmonerer med din æstetik og passer til dit køkken.

Energiklasse og lydniveau:
Tjek energiklassen og lydniveauet på kogepladen. Lavt lydniveau bidrager til en mere behagelig køkkenoplevelse.

For at få mest ud af din kogeplade med emhætte, sørg for at vælge den model, der bedst matcher dine behov, læs grundigt installations- og brugsvejledningen og søg professionel hjælp hos os, hvis nødvendigt.