Mange udformninger og mange muligheder

Intet emfang er for stort eller småt til, at vi kan klare det. THERMEX bygger dit design i størrelser op til 2600 mm i bredden og 1100 mm i dybden i ét stykke stål uden samlinger. Men spørg alligevel hvis du ønsker noget, der er større end det - så finder vi en løsning evt. med mindre modifikationer.

Normalt anvendes justerbare halogenspots på 20 W i børstet stål til vore belysninger, men der er også mulighed for at indbygge spots, leveret fra dig, hvis du har særlige ønsker til belysningen. Du får samtidig frit valg i alle de filtre, der anvendes i THERMEX's egne designs. Også her med mulighed for at tilpasse andre ønsker. Bare sig til.Hvilken farve?


Hos THERMEX kan du få det næsten, som du vil. Her kan du vælge præcis den overflade, du ønsker. Fra rustfrit stål - børstet eller blankpoleret - til flotte lakeringer i mere end 200 forskellige farver. Ønsker du farve-match med dine køkkenskabe - ja så klarer vi også dette. Alt, hvad vi behøver, er 
en farveprøve. 

Har du særlige behov?

Måske har du nogle helt særlige behov. Måske vil du have noget, som ingen andre har. Måske har du bare lyst til at “tænke helt ud af boxen” og glemme alt om traditioner. Uanset hvad, så kan du få skræddersyet dit originale og personlige THERMEX emfang.