Hood in Hob

- 18/09/17

Vælg et emfang i kogepladen og giv køkkenet et nyt look

Nu kan man vælge en ny kombination af emfang og kogeplade, der helt ændrer køkkenets udseende med mere rum til både madlavning og hyggeligt samvær.

Den integrerede løsning. ’Hood in Hob’ fra den danske producent Thermex består dels af en hurtig 4-zoners induktionskogeplade, dels af en ny type emfang, der er nedfældet i kogeenheden. Emfanget er så effektivt, at mados og dampe fra gryder og pander suges ned i det – i stedet for at stige opad.

Diskret design - stærkt sug. Emfanget sidder under en diskret designet rist midt på kogeenheden. Det har de samme fordele som traditionelle emfang med bl.a. fedtfilter og separat motor, der frit kan placeres i skabet under kogepladen. Sker det, at noget koger over og løber ned i emfanget, opsamles det i et særligt væskedepot.

Der er 3 sugetrin plus boostfunktion – og luften kan enten blæses ud i det fri eller tilbage i køkkenet gennem recirkuleringsfiltret. Trods den høje kapacitet, hvor der kan flyttes op til 550 m3 luft i timen, hører emfanget til i energiklasse A+.

Madlavning med mange muligheder ’Hood in Hob’ induktionskogepladen har 4 zoner med en samlet effekt på 7,2 kW - heraf 2 zoner med boost funktion på 2,3 kW. Det gør arbejdet i køkkenet hurtigere og samtidig nemmere, fordi man med flexfunktionen kan slå flere kogezoner sammen. En praktisk fordel ved brug af større pander og gryder under madlavningen.

Til alle typer kogeenheder. Som et alternativ til induktion findes den nye kombinerede løsning også til andre typer af kogeenheder – under modelnavnet ’Le Havre’

   
   


Tilbage til oversigten