Strømforsyning:230,00 V
Luftmængde (ved 0 Pa):30,00 m3/h
Lufthastighed:0,00 m/s
Energiforbrug:7,90 W
Hastighed:0,00 rpm
Lydtryk (ved 3 meter):29,00 dB(A)
Kapslingsklasse:IP X4
SEL_værdi:0

Respiro med varmegenvinding

Varenummer: 760.34.0100.2

Beskrivelse

Ventilation med varmegenvinding sikrer et sundt indeklima

Ventilation i boligen er nødvendigt for at undgå mug, svamp og råd, samt for at nedbringe mængden af radongas. Et dårligt indeklima rimer på træthed, hovedpine, kvalme og alvorlige luftvejs sygdomme. Ventilation bidrager til at opnå et sundt indeklima for husets beboere.

Løsningen kan bestå i en almindelig ventilator, der kun trækker luften ud, eller et centralt varmegenvindingsanlæg. Det er ofte kostbart at anskaffe og installere, fordi der skal opsættes ventiler og etableres rørføringer i boligen. Et godt og velfungerende alternativ er decentralventilation med varmegenvinding – en virkningsfuld løsning for en bedre bolig med et sundt indeklima.

Godt for indeklimaet i alle rum

Thermex Respiro er velegnet til alle rum i huset for at sikre et godt og sundt indeklima. Tilmed kan etablering af ere ventilatorer i ere rum forbindes. Derved kan de udgøre et komplet ventilationsanlæg, der er decentralt installeret. Det vil sige, at du undgår at trække komplicerede rør og kanaler som til et konventionelt ventilationsanlæg.

Thermex Respiro med keramisk varmeveksler - elektronisk styret komfort i elegant design

Thermex Respiro er en decentral ventilator med varmegenvinding, der ventilerer din bolig effektivt døgnet rundt. Thermex Respiro blæser skiftevis luften ud og ind gennem en keramisk varmeveksler, der optager varme ved udblæsning og afgiver varme ved indblæsning. Derved opnår du balanceret ventilation i din bolig med et sundere indeklima samtidig med, at du sparer penge til genopvarmning af erstatningsluften.

Thermex Respiro er udstyret med et støv lter, der opfanger partikler udefra. Thermex Respiro er ligeledes udstyret med en fugtføler, og regulerer selv sugestyrken afhængig af behovet.


Særlige egenskaber

  • Kontinuerlig drift
  • Max 93 % effektivitet
  • Fugtsensor - hygrostat
  • Enkel installation
  • IPX4 tæthedsklasse

Produktspecifikationer


Vælg variant

Pris 5770,00 DKK