Strømforsyning:230,00 V
Luftmængde (ved 0 Pa):43,00 m3/h
Lufthastighed:0,00 m/s
Energiforbrug:2,80 W
Hastighed:0,00 rpm
Lydtryk (ved 3 meter):35,00 dB(A)
Kapslingsklasse:IP 22
SEL_værdi:234

Pluggit med varmegenvinding

Varenummer: 760.34.2160.2

Beskrivelse

THERMEX Pluggit med varmegenvinding – kompakt, kraftig og høj energie ektivitet

Ventilation med varmegenvinding sikrer et sundt indeklima

Ventilation i boligen er nødvendigt for at undgå mug, svamp og råd samt for at nedbringe mængden af radongas. Et dårligt indeklima rimer på træthed, hovedpine, kvalme og alvorlige luftvejssygdomme. Ventilation bidrager til at opnå et sundt indeklima for husets beboere.

Løsningen kan bestå i en almindelig ventilator, der kun trækker luften ud, eller et centralt varmegenvindingsanlæg. Det er ofte kostbart at anska e og installere, fordi der skal opsættes ventiler og etableres rørføringer i boligen. Et godt og velfungerende alternativ er decentralventilation med varmegenvinding – en virkningsfuld løsning for en bedre bolig med et sundt indeklima.

Godt for indeklimaet i alle rum

THERMEX Pluggit er velegnet til alle rum i huset for at sikre et godt og sundt indeklima. Tilmed kan etablering af ere ventilatorer i ere rum forbindes. Derved kan de udgøre et komplet ventilationsanlæg, der er decentralt installeret. Det vil sige, at du undgår at trække komplicerede rør og kanaler som til et konventionelt ventilationsanlæg.

THERMEX Pluggit er en decentral ventilator med varmegenvinding, der ventilerer din bolig effektivt døgnet rundt. THERMEX Pluggit blæser skiftevis luften ud og ind gennem en varmeveksler, der optager varme ved udblæsning, og afgiver varme ved indblæsning. Derved opnår du balanceret ventilation i din bolig med et sundere indeklima samtidig med, at du sparer penge til genopvarmning af erstatningsluften.

THERMEX Pluggit er udstyret med et støv lter, der opfanger partikler udefra, samt en fugtføler og regulerer selv sugestyrken afhængig af behovet.


Særlige egenskaber

  • Lavt lydniveau
  • Max 90 % effektivitet
  • 4 hastigheder
  • Fugtsensor - hygrostat
  • IP22 tæthedsklasse
  • Enkel installation

Produktspecifikationer


Vælg variant

    Pris 10220,00 DKK