Strømforsyning:230,00 V
Luftmængde (ved 0 Pa):50,00 m3/h
Lufthastighed:0,00 m/s
Energiforbrug:2,00 W
Hastighed:0,00 rpm
Lydtryk (ved 3 meter):36,00 dB(A)
Kapslingsklasse:IP 45
SEL_værdi:0

THR100 med varmegenvinding

Varenummer: 760.08.1000.2

Beskrivelse

Ventilation med varmegenvinding sikrer et sundt indeklima

Ventilation i boligen er nødvendigt for at undgå mug, svamp og råd, samt for at nedbringe mængden af radongas. Et dårligt indeklima rimer på træthed, hovedpine, kvalme og alvorlige luftvejssygdomme. Ventilation bidrager til at opnå et sundt indeklima for husets beboere.

Løsningen kan bestå i en almindelig ventilator, der kun trækker luften ud, eller et centralt varmegenvindingsanlæg. Det er ofte kostbart at anska e og installere, fordi der skal opsættes ventiler og etableres rørføringer i boligen. Et godt og velfungerende alternativ er decentralventilation med varmegenvinding – en virkningsfuld løsning for en bedre bolig med et sundt indeklima.

Godt for indeklimaet i alle rum

Thermex THR100 er velegnet til husets sekundære rum – herunder bad, soverum, kælderrum og opbevaringsrum.

Thermex THR100 er en decentral ventilator med varmegenvinding, der ventilerer din bolig e ektivt døgnet rundt. Thermex THR100 blæser skiftevis luften ud og ind gennem en varmeveksler, der optager varme ved udblæsning, og afgiver varme ved indblæsning. Derved opnår du balanceret ventilation i din bolig med et sundere indeklima samtidig med, at du sparer penge til genopvarmning af erstatningsluften.

Thermex THR100 er udstyret med støvfilter, der opfanger partikler udefra samt fugtføler, der selv regulerer sugestyrken afhængig af behovet.

Thermex THR100 styres med et letbetjent træk og slip metalkæde.


Særlige egenskaber

  • Elegant design
  • Max e ektivitet 89 %
  • IP45 tæthedsklasse
  • Standard Ø 100 mm
  • Enkel installation - Plug n’ Play

Produktspecifikationer


Vælg variant

    Pris 6030,00 DKK