Bordintegreret emfang

 

Thermex bordintegreret emhætte – nemt og praktisk 

 

 

 

Hvis du ønsker at undgå lugt fra mados i dit køkken og i boligens øvrige rum

 

Emhætten – eller emfanget, som aggregatet også kaldes – er ikke noget nyt fænomen. Denne smarte indretning, som fjerner fedt og partikler i forbindelse med kokkerering, har været en fast integreret bestanddel i danskernes køkkener siden en gang i forrige århundrede.

En god emhætte kan ved hjælp af sin indbyggede motor sørge for at lugten fra madlavningen ikke hænger i vægge, gardiner og møbler i flere dage. Damp, stegeos og lignende suges på effektiv bort når emhætten er tændt. Dette gør madlavning mere behagelig, og forhindrer samtidig opbygning af smuds på køkkenets vægge, fliser og klinker.

Før i tiden var en emhætte lig med et stort, larmende skrummel som var placeret i hovedhøjde over kogepladerne. De tider er til alt held forbi hvor emhætten konstant var i vejen, og hvor man dårligt kunne høre sig selv tænke for støjen derfra.

Moderne bordemhætter er på én og samme tid mere diskrete i deres design og en del mere effektive. Det betyder at emhætten ikke nødvendigvis behøver at være placeret direkte over komfuret, til gene for dig mens du laver mad. Du kan vælge at få din nye emhætte integreret i loftet, i bunden af overskabet, eller sågar i bordet ved siden af dine kogeplader.

Hvilken type emhætte skal jeg vælge?

Skab mere plads med en bordintegreret emhætte


I følge de nyeste opdateringer til bygningsreglementet BR 18 pr 01.01.2021 er det ikke længere påkrævet at en emhætte skal placeres umiddelbart over kogepladerne. Dette åbner mulighed for andre spændende placeringer af emhætten – for eksempel i bordpladen ved siden af komfuret eller i selve komfuret.

Den helt store fordel ved at lade en emhætte integrere i niveau med kogepladerne er at du på den måde sparer plads. Hvis du ikke ønsker et overskab eller en væghængt emhætte lige over komfuret, eller du ikke har mulighed for at lade din emhætte integrere i loftet, kan du således vælge at få indbygget suget i bordpladen.

Bordintegreret Emhætte 

 

En bordintegreret emhætte vil være lige så effektiv som en af de andre oven for nævnte emhætte typer. Samtidig vil du, når du har din bordintegrerede emhætte tændt, slippe for at få damp og stegeos direkte op i ansigtet. 

Alt vil nemlig blive suget ned i emhætten, som ved hjælp af sin kraftige motor sørger for effektiv bortskaffelse af alt fra vanddamp til friturefedt. Og en bordintegreret emhætte er nem at komme til når den skal renses eller det indbyggede filter udskiftes.

Bordintegreret emhætter fra Thermex – et sikkert valg


Hvis du er i markedet efter en bordintegreret emhætte, og du vil være helt sikker på at den kan fungere effektivt i mange år, kan du med fordel kigge hos den danske emhætte producent Thermex. Hos Thermex vil du altid kunne finde emhætter, her under bordemhætter, i topkvalitet.

Thermex har igennem mere end fem årtier været førende på markedet inden for emhætter og emfang. Så tidligt som i 1965 lancerede Thermex sin første emhætte model – og siden har virksomhedens produkter udviklet sig eksplosivt.

Thermex er den dag i dag leveringsdygtig i såvel vægmonterede og lofthængte emhætter som skabs-, loft- og bordintegrerede modeller. Du finder desuden både emhætter, der kan tilsluttes boligens udsugning, som emhætter med udskifteligt kulfilter hvor dette ikke er en mulighed – og selvfølgelig også emfang som kan begge dele.

Uanset hvad dine ønsker er til emhætte design kan du finde hvad du søger i Thermex’ solide sortiment. Dette tæller to produktlinjer, nemlig Yellowline og Blueline. 

Emhætter i Yellowline serien kan erhverves både hos fysiske forhandlere og i online shops, hvor Blueline produkterne kun kan købes hos de fysiske forhandlere. Ønsker du dig således et bord emfang af en af de nedenfor beskrevne typer, bør du være opmærksom på om du kan bestille det online eller om du skal finde en forhandler.

TYPHOON – nem og kompakt 


Blandt de mere populære bord emhætter i Yellowline serien finder vi TYPHOON, som faktisk er et sæt kogeplader med bordintegreret emhætte indbygget. TYPHOON kan monteres i selv det mindste køkken, og har mulighed for såvel tilslutning til udtræk som recirkulering gennem et effektivt filter.

TYPHOON kan prale af et særdeles effektivt emfang og mange muligheder for tilslutning, uanset om du ønsker udsugning til det fri eller om du kun har mulighed for recirkulering. 

 

TORNADO – en fleksibel high end løsning

Blue Limited, som er en del af Blueline serien fra Thermex, kan byde på den eksklusive bordintegrerede emhætte TORNADO. I lighed med TYPHOON er denne emhætte integreret i selve komfuret mellem de fire kogeplader, således at den er tæt på begivenhedernes centrum.

Med TORNADO får du et top of the line produkt hvad angår såvel sugeevne og kapacitet som udnyttelse af pladsen. Et prima valg til den aktive kok som ikke ønsker at gå på kompromis med de høje kvalitetsmæssige standarder.

LE MANS I – induktionskomfur med bordintegreret emhætte  


Et andet Yellowline produkt er LE MANS I, som er et godt bud på en solid og effektiv bordintegreret emhætte med rigtig god value for money.

LE MANS I har mulighed for anvendelse af Plasmex(R) filter som giver den mest effektive rensning af luften fra emhætten forud for recirkulering.

CYCLONE – den ultimative emhætte til bordintegration


Ligeledes i Thermex Blue Limited serien finder vi CYCLONE. CYCLONE bordintegreret emhætte repræsenterer den ypperste kvalitet hvad angår såvel ydeevne som design og æstetik. Foruden features så som Slow Cook funktion og 9 trins varmeregulering på hver kogeplade får du med CYCLONE mulighed for Bridgefunktion, som tillader sammenkobling af flere kogeplader for en udvidet kogezone.

CYCLONE er kræs for kendere, og kan anbefales til dig der sætter pris på stærkt og holdbart design.