Unika

 

Du kan få dit nye THERMEX emfang, præcis som du vil

Der findes kun én som dig i hele verden. Du kan også få et unikt emfang i THERMEX kvalitet ...


Alle køkkener er personlige og unikke. Derfor kræver de også hver sin unikke løsning, når det handler om luftforbedring og udsugning. Hos THERMEX får du næsten 100 forskellige modeller at vælge i mellem.

THERMEX dækker alle stilarter og behov med intern, brugervenlig funktionalitet, smukke overflader og gennemtænkte detaljer.

Alle med et hav af personlige muligheder på alle niveauer

– design, farver, størrelser, materialer, au- tomatik, betjeningsfaciliteter... you name it.

Vil du mere end dét, så er du velkommen til at slippe fantasien løs og få dine egne ideer forvandlet til et specialemfang i THERMEX kvalitet.

Har du særlige behov?

 

Måske har du nogle helt særlige behov. Måske vil du have noget, som ingen andre har. Måske har du bare lyst til at “tænke helt ud af boxen” og glemme alt om traditioner. Uanset hvad så kan du få skræddersyet dit originale og personlige THERMEX emfang.

Du slår stregerne – THERMEX bygger dit personlige emfang

 

Når du begynder at designe dit eget emfang, er det vigtigt, at du tager udgangspunkt i en allerede eksisterende indsats, som er energi- mærket. THERMEX har mange forskellige indsatse, som du kan designe dit eget em- fang uden omkring.

Se det for dig. Visualisér dine ideer i en skitse, specificér mål, materialevalg, farver og køk- kenplacering... og tag så hele molevitten med ind til din THERMEX forhandler, som står klar til at bidrage med tips, ideer og gode råd. Besøg også www.thermex.dk som byder på yderligere inspiration til luftforandring i dit køkken.

 

Design


Mange udformninger - mange muligheder ...

Intet emfang er for stort eller småt til, at vi kan klare det. THERMEX bygger dit design i størrelser op til 2600 mm i bredden og 1100 mm i dybden. Men spørg alligevel, hvis du ønsker noget, der er større end det – så finder vi en løsning, evt. med mindre modifikationer.

Når du begynder at designe dit eget emfang, er det vigtigt, at du tager udgangs-punkt i en allerede eksisterende indsats, som allerede er energimærket. THERMEX har mange forskellige indsatse i forskellige størrelser, og med forskellige specifikationer, ligesom de kan fås både med intern og ekstern motor. Det er disse indsatse, som du kan designe dit eget emfang omkring. Du finder de forskellige indsatse her i Yellow Line kataloget. Vores salgsafdeling rådgiver gerne omkring valg af indsats

 

Specialfarver

Hos THERMEX kan du få det, næsten som du vil - her kan du vælge præcis den overflade, du ønsker. Fra rustfrit stål – børstet eller blankpoleret – til flotte lakeringer i mere end 200 forskellige farver. Ønsker du farvematch med dine køkkenskabe, ja så klarer vi også dette. Alt hvad vi behøver, er en farveprøve.