Skabsintegreret emfang

 

For den bedste udnyttelse af pladsen

 

 

Vælg en skabsintegreret emhætte for den bedste udnyttelse af pladsen

 

I dag er stort set alle moderne danske køkkener forsynet med effektive emhætter eller emfang, som sørger for at eksempelvis damp og stegeos suges ud af boligen inden det kan nå at sætte sig i vægge, tøj og møbler. Med en god emhætte kan du gardere dig imod fedt og smuds på vægge og øvrige overflader i dit køkken, lige som du undgår konstant at skulle lufte ud under madlavning.

Før i tiden var man nødsaget til at affinde sig med emhætter der for det første larmede temmelig meget, for det andet optog utroligt meget plads over komfuret. De tider er dog forbi – og den dag i dag kan du sagtens finde både støjsvage og diskrete emhætter som ikke kommer i vejen for dig mens du kokkererer.

Du kan desuden vælge mellem flere forskellige emhætte modeller, som hver især passer til forskellige køkkener. Har du en kogeøg, kan du for eksempel vælge en frithængende eller bordintegreret emhætte. Og til kogenichen tæt på væggen kan du med fordel overveje enten en loftintegreret eller en skabsintegreret emhætte.

Hvad er en skabsintegreret emhætte? 
 

En skabsintegreret emhætte er en emhætte som kan indbygges i skabet over dit komfur. I mange danske køkkener er skabet til eksempelvis krydderier eller kogegrej placeret over komfuret for derved at udnytte den sparsomme plads i køkkenet optimalt.

Det kan godt være svært at få plads til en væghængt eller en lofthængt emhætte model hvis pladsen over kogepladerne er optaget af et overskab. Derfor er det en stor fordel at du har mulighed for at vælge en skabsintegreret emhætte, som uden at optage den helt store plads i skabet kan udstyr dit køkken med effektiv udsugning af mados.

Skabsintegrerede emhætter fra Thermex – et sikkert valg
 

Thermex har igennem mange årtier forsynet køkkener i danske husstande med top effektive emhætter i bedste kvalitetsmæssige standarder. I Thermex’ store og velassorterede produktkatalog vil du altid kunne finde mindst én emhætte som matcher dine ønsker og præferencer.

Thermex kan tilbyde emhætter som passer til køkkener af alle størrelser og udformninger. Således finder du hos Thermex såvel frithængende som vægmonterede og integrerede emhætte modeller. Og er du på jagt efter en emhætte, som kan indbygges i skabet over komfuret, kan Thermex selvfølgelig også hjælpe.

Emhætter fra Thermex findes i to forskellige produktkataloger, nemlig Yellowline og Blueline serien. Produkter fra Yellowline kan bestilles online og i de fysiske butikker, hvor Blueline produkter udelukkende forhandles fysisk.

SUPER SILENT – smuk og støjsvag

 

I Thermex’ Yellowline serie finder vi SUPER SILENT skabsintegreret emhætte. SUPER SILENT ud,mærker sig især ved sit lave lydniveau, som på ingen måde afslører den stærke og effektive motor i den diskrete emhætte.

Med SUPER SILENT emfanget får du god value for money i form af en emhætte som ikke larmer, og som nemt kan integreres i overskabet over dit komfur. Du kan være sikker på at et SUPER SILENT indbygget emhætte kan holde køkkenet – og resten af boligen – fri for stegeos og dårlig lugt fra madlavning.  

SUPER SILENT kan prale af tre sugehastigheder, nem betjening fra det intuitive front panel, og mulighed for balanceret luftskifte ved hjælp af det såkaldte Trigger Link Modul. Sidstnævnte er Thermex’ patenterede løsning, som giver dit ventilationssystem besked om at blæse mere frisk luft ind i huset. På den måde opretholdes en god balance i forhold til udsugningen.

SUPER SILENT fås i flere modeller med eller uden mulighed for fjernbetjening, app styring eller stemmeaktivering. Og du vælger selv om din SUPER SILENT emhætte skal leveres med tilslutning til udtræk eller indbygget filter til recirkulation af luften.

AIRGRIP – flot og futuristisk

 

Hvis din nye skabs indbyggede emhætte gerne må være lidt anderledes, får du med AIRGRIP fra Thermex’ Yellowline serie en ganske innovativ model i et helt unikt design. Du får med AIRGRIP en indbygget emhætte i skab som kan indgå i dit køkkens indretning på smukkeste vis. 

Foruden den raffinerede æstetik kan AIRGRIP byde på masser af sugekraft, et lavt strøm forbrug, og en der af følgende høj energieffektivitet. AIRGRIP er et rigtig godt køb for den klima og økonomibevidste forbruger som samtidig sætter pris på spændende og utraditionelt design.

 

SLIM S4 PLUS – slank og effektiv

 

Blandt de mere strømlinede emhætter til indbygning i overskabe finder vi SLIM S4 PLUS, som ligeledes kan findes i Thermex’ Yellowline produktserie. SLIM S4 PLUS kan tilbyde såvel et smukt og raffineret design som en formidabel sugeevne og mulighed for tilslutning til udtræk.

SLIM S4 PLUS leveres i hvid og i rustfrit stål. Du kan således selv vælge hvilken af de flotte, slanke skabsintegrerede emhætte modeller som passer bedst til netop dit køkken.

METZ – enkelt og elegant

Hvis du er i markedet efter en skabsintegreret emhætte i et minimalistisk design, som passer til en hver kogeniche med overskab, kan du med fordel tage et kig på METZ modellerne i Thermex’ blueline serie. METZ emhætten fås i varianterne MICRO og MINI – begge udformet i et smukt og tidløst design, og med fuld emhætte funktionalitet.

 

METZ’ slanke design gør den særdeles velegnet til indbygning i skabe over kogepladerne. Det effektive kantsug fjerner nemt mados – og den energibesparende LED belysning giver de bedste arbejdsbetingelser for den travle kok.

ALSACE – stærk og solid

Ligeledes i Blueline serien finder vi ALSACE modellen, som må siges at være emfangets svar på en Bentley. ALSACE er forsynet med en super stærk motor, som giver emhætten dens fantastiske sugeevne. Det hele gemt bag et eksklusivt og stilsikkert design, som signalerer styrke og kvalitet.

 

ALSACE fås såvel med aktivt filter til recirkulation som med tilkobling til udtræk. Alt i alt en skabsintegreret emhætte som giver rigtig god value for money.