Væghængte emfang

 

Emhætten – uundværlig i det moderne køkken 

Hvis du ønsker at undgå lugt fra mados i dit køkken og i boligens øvrige rum - 

kan du med stor fordel vælge at installere en emhætte. Emhætten gør det nemt for dig at koge, stege og brase din mad uden at hele huset sommer til at lugte af mad. 

Selv om du kan åbne vinduet og lufte ud, vil det ikke være en holdbar løsning. For det første vil det betyder et stort varmetab i de kolde vintermåneder. For det andet vil du ikke kunne få has på samtlige partikler fra madlavningen til livs med blot og bar udluftning.

Til dette formål har du brug for en effektiv emhætte, som kan fange fedt og sod som ellers ville aflejre sig på alle flader i køkkenet. En emhætte med den rette kapacitet vil kunne holde boligen lugtfri, uanset hvor flittig du end måtte kokkerere.

Hvilken type emhætte skal jeg vælge?

Før i tiden var en emhætte et stort og klodset aggregat som var placeret direkte over komfuret i hele dettes dybde. Denne placering er særligt upraktisk i forhold til såvel madlavning som rengøring, og kan være til gene for personer over en vis højde. 

De gammeldags emhætter var ikke videre effektive, og larmede samtidig utroligt meget. Siden er der dog sket rigtig meget på denne front. En moderne emhætte i høj kvalitet vil på langt mere effektiv vis kunne fange mados og sodpartikler fra madlavning, samtidig med at den er nærmest lydløs. 

Emhætte med udsugning eller kulfilter 

En emhætte af nyere dato behøver ikke at være tilsluttet udsugning, men kan fungere ved hjælp af et effektivt kulfilter, som opsamler fedt og mados og som er nemt at skifte. Faktisk vil en emhætte væghængt med filter kunne rense luften lige så effektivt som en emhætte tilsluttet en udtrækskanal, når blot filteret udskiftes én til to gange om året.

Du bør bestemme dig for om du ønsker en emhætte med filter, eller om du gerne vil have mulighed for at tilslutte din emhætte til boligens udsugning. Det vil af modellens produktark fremgå hvorvidt emhætten fjerner mados ved hjælp af filter eller udsugning, eller eventuelt har mulighed for begge dele.

Lad din emhætte vægmontere, og få bedre råderum

 

Nu om stunder kan du desuden vælge emhætter i mange andre udformninger, for eksempel væghængt, frithængende, loftintegrerede, skabsintegrerede og kogeplade-integrerede. Blandt de mest populære modeller til danske køkkener finder du den vægmonterede emhætte. 

En vægmonteret emhætte er ideel for dig som har komfuret placeret tæt på væggen. Når du får din emhætte væghængt vil den ikke på samme måde som den traditionelle emhætte være i vejen når du laver mad. Og så er de moderne vægmonterede emhætter er en del nemmere at rengøre.

Vind plads med en væghængt emhætte fra Thermex

En anden god grund til at få din emhætte vægmonteret er at du på den måde kan spare en del plads. En væghængt emhætte fylder ikke det store og er faktisk nærmest dekorativ i sin enkle udformning. 

De flotte emhætter fra Thermex er eksempler på smukke og funktionelle emhætter som er nemme at montere og rengøre. Thermex emhætter sætter helt nye standarder for emfang og emhætter til private boliger.

Thermex emhætter fås i varierende udformninger, og leveres i forskellige størrelser med ditto kapacitet. Thermex emhætte serierne Blue Line og Yellow Line kan byde på væghængte emhætter med mulighed for recirkulation gennem kulfilter eller tilslutning til udsugning. De effektive emhætter fås i flere smukke og stilrene designs – og du vil med sikkerhed kunne finde mindst én model som matcher netop dit køkken.

Bestil din Thermex emhætte online

 

Hvis du ønsker at bestille en Thermex emhætte via en webshop, skal du være opmærksom på at det udelukkende er produkter fra Thermex Yellow Line som kan bestilles online. Det drejer sig eksempelvis om de populære modeller Glasgow, Reading, Cambridge II, London II, Preston Lux, Mini Preston II, Vertical Automatic og Corby. 

Fælles for samtlige nævnte modeller er deres slanke profil og måden hvorpå den enkelte emhætte er vægmonteret. De nævnte modeller tilhører kategorien ”vertikale emfang”, og har indenfor de seneste år vundet stor popularitet i køkkener landet over. 

Med en af disse modeller får du den ultimative pladsbesparelse, idet emhætten er monteret direkte på væggen. Emfanget holder en skrå vinkel ud fra væggen og fylder ikke meget mere i dybden end et fladskærms-tv.

Blandt de vægmonterede emhætte-modeller i Thermex Yellow Line serien finder du desuden de mere klassisk udformede modeller Decor 787, Camino Eco II, Decor 942, Harwich II og Harwich Lux samt den populære og veldesignede Derby. Og ønsker du ekstra sugekraft i et lækkert industrielt design, kan du vælge Semi Industri Emfang i rustfrit stål – det perfekte match til et ægte gourmand-køkken.

Thermex Blue Line – udelukkende forhandlersalg

 

Har du forelsket dig i en af de smukke og stilrene emhætter fra Thermex’ Blue Line serie kan du finde hvad du søger hos udvalget forhandlere. Disse modeller kan nemlig ikke bestilles online.

Blue Line serien tæller de vertikale modeller Dax, Mine Bordeaux, Cave, Perpignan og Mini Perpignan, den spændende og rustikke Bretagne som passer perfekt til det traditionelle landkøkken, og den mere konventionelt udformede horisontale model Lyon som særligt egner sig til de brede komfur.

Fælles for samtlige Thermex emhætter -

 

er den høje kapacitet, det ensartede og støjsvage sug samt den smukke og stilrene profil. Samtidig er apparaterne lette at betjene og leveres med mange forskellige  muligheder for indstilling. Du vil med sikkerhed kunne finde en Thermex model som matcher dine ønsker og præferencer.

Du kan få din Thermex emhætte vægmonteret hvis du vælger at lade en autoriseret leverandør forestå levering og installering.