Baderumsventilator

 

Sundt indeklima 

Sundt indeklima med en effektiv baderumsventilator

 

Igennem det seneste par årtier er indeklimaet kommet i søgelyset. Vigtigheden af et sundt indeklima uden for høj lugt fugtighed, træk og ubehageligt høje eller lave temperaturer er gået op for såvel eksperter som boligejere.

Derfor bliver de fleste nyere boliger opført med indbygget ventilation, enten i form af varme genvinding, varmepumper eller klimaanlæg. På den måde kan man i selv det tætteste og mest effektivt isolerede hus opnå et indeklima som på én og samme tid er sundt og behageligt.

Det at lade boligen udruste med state of the art ventilation giver rigtig mange fordele. Først og fremmest får du som nævnt oven for et langt bedre indeklima hvis luften i boligen udskiftes på kontinuerlig basis. Effektiv udsugning fjerner radon og partikler samt allergener så som pollen og støv fra luften, således at denne bliver renere og friskere at indånde.

Med et optimalt indeklima får du og din familie en højere grad af trivsel i det daglige. Du kan nedbringe risikoen for at børnene udvikler allergi fra barnsben hvis luften renses for det allergi fremkaldende støv. 

I foråret og om sommeren kan du slippe for irriterende høfeber, da de fleste ventilations anlæg filtrerer luften udefra inden den ledes ind i boligen gennem professionelle filtre. Det betyder at du ikke behøver at bekymre dig om hvorvidt pollen fra græs eller birk bliver suget ind i boligen via ventilationssystemet.

Derudover kan du glæde dig over at du med et ventilations anlæg slipper for at skulle lufte ud flere gange daglig for at nedbringe niveauet af radon i dit og din families hus. Radon er under mistanke for at være medvirkende årsag til flere forskellige kræftformer. Fjerner du radon fra luften, vil du kunne minimere risikoen for udvikling af disse hos alle husstandens medlemmer.

Endelig vil husets sundhed forbedres hvis den indendørs luft tempereres og fugt reguleres. Blandt de mest plagsomme og skadelige dårligdomme i boligen findes skimmelsvamp, som får gode vækstbetingelser hvis luftfugtigheden i boligen er for høj. 

Skimmelsvamp kan føre til sygdom hos både børn og voksne. Derfor bør du sørge for at holde fugt niveauet i boligen på et absolut minimum. Og dette kan du for eksempel gøre ved at installere en baderumsventilator.

Baderumsventilatorer fra Thermex – et fremtidssikkert valg


Er dit badeværelse endnu ikke forsynet med mulighed for ventilation eller udluftning bør du overveje at installere en baderumsventilator. Dette gælder i særdeleshed hvis du ikke har vinduer, der kan åbnes for at lukke damp ud, eller et effektivt udsugningssystem som kan fjerne fugt fra luften.

En permanent høj luftfugtighed kan sætte sig i væggene og give anledning til dannelse af skimmelsvamp. Skimmelsvamp trives nemlig i fugtige miljøer, og er svær at komme til livs når den først har fået ordentligt fat.

Derfor er det vigtigt at sørge for effektiv udluftning i badeværelset. Og dette kan du med stor fordel gøre ved hjælp af en baderumsventilator fra den danske producent Thermex.

Thermex baderumsventilation


Thermex, som måske er bedst kendt for sine emhætter og emfang i topkvalitet, står bag en række produkter til udluftning og luftrensning i private boliger. Blandt disse finder du flere løsninger til ventilation af badeværelse. Du vil med sikkerhed kunne finde en baderumsventilator som matcher netop dine behov i det brede sortiment.

Uanset hvilken baderumsventilator du vælger, vil du aldrig blive skuffet med et Thermex  produkt. Thermex har igennem årtier forsynet husstande i Danmark og i resten af verden med kvalitetsprodukter til udsugning og ventilation i alle boligens rum.