Winemex

 

GØR DINE GODE VINE BEDRE MED ET VINKØLESKAB.

PRODUKTER 

Når du elsker at nyde et godt glas vin


– og den hyggelige stemning sammen med familie og venner – fortjener de dejlige dråber, at du passer godt på dem med den rigtige opbevaring. Især når du har valgt at forkæle jer med noget bedre end de populære mærker Tilbud og Ad libitum!

Mange gode vine bliver endnu bedre med tiden, og derfor er der endnu mere at glæde sig til, når du passer på dem i et Thermex vinkøleskab. Her får du alle vinkælderens fordele lige ved hånden i boligens opholdsrum: 

En ideel, konstant temperatur – fx 12˚C-14˚C til rødvin – både når vinen skal drikkes snart, og når den opbevares i længere tid. 

Den rigtige luftfugtighed – mellem 50 og 70% - så korkproppen holder sig perfekt, og etiketten ikke tager skade. 

Renset luft – så vinens smag ikke påvirkes af uønskede lugte. 

UV-beskyttelse i døren – så solens stråler ikke skader din vinsamling.

Vinkøleskabe til indbygning eller fritstående


I løbet af det forrige århundrede skete der store landvindinger i forbindelse med indretning af køkkener. Blandt de helt store af slagsen finder vi de eldrevne køleskabe, opvaskemaskiner, komfurer og emhætter, som gør madlavning til en noget lettere, renere og mere hygiejnisk affære.

Siden er flere nyskabelser stødt til, som måske ikke har betydet nær så meget i forhold til befolkningens generelle levestandard, men som har bidraget til at gøre hverdagen mere spændende. I den afdeling finder vi eksempelvis vinkøleskabet – et smart aggregat for livsnyderen, som ønsker at opbevare de dyre og velsmagende dråber under optimale forhold.

WINEMEX – vinopbevaringsskabe i top kvalitet


Hvis du er på udkig efter vinkøleskabe i top kvalitet kan du altid tjekke Thermex’ store sortiment. Thermex er eksperter ud i alt hvad der vedrører køleteknik og ventilation i private hjem. Selv om Thermex primært har markeret sig inden for udvikling, design og produktion af emhætter, findes der også andre spændende produkter i kataloget – for eksempel særlige køleskabe til vin.

Thermex’ produktgruppe for vinkøleskabe og vinopbevaringsskabe hedder WINEMEX, og indeholder en bred vifte af spændende produkter. Sortimentet tæller såvel vinkøleskabe indbygning som fritstående modeller, i mange forskellige størrelser og udformninger. Du vil med sikkerhed kunne finde et vinkøleskab som matcher netop dine behov i WINEMEX kataloget.

Hvorfor købe et vinkøleskab?

Måske synes du at et vinkøleskab lyder som den rene og skære luksus – og det er det muligvis også. Men hvis du sætter pris på et godt glas vin, og måske endda handler stort ind når din favorit er på tilbud, kan det faktisk godt betale sig at investere i opbevaring af dine flasker.

Det er nemlig ikke helt ligegyldigt hvordan man opbevarer vin. Desværre er ikke alle opmærksomme på dette faktum. Mange mennesker placerer blot flaskerne i en vin reol i stuen og lader dem ligge der år efter år.

Hvis du tilhører denne gruppe, skal du ikke blive overrasket hvis den fine, italienske vin, du havde gemt til en særlig anledning, smager som en blanding af eddike og Ribena når du tager hul på den.  Flasken – og dermed proppen – har nemlig med stor sandsynlighed været udsat for såvel svingende temperaturer og luftfugtighed som masser af lys. Og er der noget, vin ikke bryder sig om, er det netop kombinationen af disse tre faktorer.

En anden fordel ved at investere i et vinopbevaringsskab er at du altid kan være sikker på at dine vinflasker holder den rette temperatur. Det er en misforståelse at rødvin skal serveres lunkent, mens rosé og hvidvin nærmest skal være iskoldt.

Alle typer vin fortjener at blive serveret ved den helt rigtige temperatur. Og med et vinkøleskab vil dine flasker altid være korrekt tempererede.

Kølezoner, der passer vinen perfekt


Et vinkøleskab kan bruges til alle typer af vin. Ved for eksempel at vælge et skab med to kølezoner og separate døre kan du sikre konstant temperatur og luftfugtighed i begge rum. Kølezonerne har hver sine indstillinger, så du kan opbevare forskellige vintyper – eller have drikkeklar vin i den ene zone og langtidsopbevaring i den anden.

På rette hylde


Vinflasker opbevares bedst på deres side, så væsken inde i flasken holder korken fugtig. Den vandrette opbevaring sparer også plads. Åbne flasker opbevares lodret for at forhindre spild, da de fleste propper ikke er helt lufttætte.

Udtrækshylder er både praktiske og fordelagtige. Hylder i træ er bedre til at dæmpe vibrationer end metalhylder.

WINEMEX – vinopbevaringsskabe i top kvalitet


Hvis du er på udkig efter vinkøleskabe i top kvalitet kan du altid tjekke Thermex’ store sortiment. Thermex er eksperter ud i alt hvad der vedrører køleteknik og ventilation i private hjem. Selv om Thermex primært har markeret sig inden for udvikling, design og produktion af emhætter, findes der også andre spændende produkter i kataloget – for eksempel særlige køleskabe til vin.

Thermex’ produktgruppe for vinkøleskabe og vinopbevaringsskabe hedder WINEMEX, og indeholder en bred vifte af spændende produkter. Sortimentet tæller såvel vinkøleskabe indbygning som fritstående modeller, i mange forskellige størrelser og udformninger. Du vil med sikkerhed kunne finde et vinkøleskab som matcher netop dine behov i WINEMEX kataloget.

Vælg et vinkøleskab indbygning eller fritstående fra Thermex


Når du står for at skulle vælge et vinkøleskab skal du først og fremmest tage stilling til om dette skal være integreret på linje med øvrige hvidevarer som for eksempel din opvaskemaskine, eller om det skal være en fritstående model. Der er fordele og ulemper ved begge løsninger, og dit valg af vinopbevaringsskab kommer helt og holdent an på dine ønsker og dit køkkens disposition.

I den absolut mest prisvenlige og minimalistiske ende af skalaen finder vi WINEMEX 7, som er den perfekte løsning til det lille køkken. WINEMEX 7 kan leveres både som indbygningsmodel og som fritstående vinkøleskab, og fylder med sine små 89 x 15 centimeter ikke det store i landskabet.

WINEMEX 7 er helt ideelt hvis du ønsker at opbevare op til syv flasker ved den rette temperatur. Og da dette smarte vinkøleskab kan indbygges i dit køkkenskab, så vil det ikke optage unødig gulvplads.

En anden kandidat til smart opbevaring af vin er det indbyggede vinkøleskab WINEMEX 24, som er designet til indbygning i overskab lige som en mikrobølgeovn – og det fylder faktisk det samme som sådan én. Dette vinkøleskab er bredere end det er højt, og kan holde helt op til 24 flasker uden at fylde alverden. Og ønsker du dig et vinkøleskab som er nummeret større, kan du vælge WINEMEX 26, som passer til integrering i skabe designet til indbygningsoven.

Har du plads til et fritstående vinkøleskab, og vil du gerne opbevare et større antal flasker, er det flotte og æstetiske WINEMEX 93 måske noget for dig. Som navnet antyder holder dette vinopbevaringsskab op til 93 flasker, og er forsynet med to separate temperatur zoner. Det betyder at du kan indstille det til én temperatur for dine hvidvine, og en anden for de røde af slagsen. Og det smukke design samt den lydsvage motor gør at du sagtens kan have skabet stående i din dagligstue, da det vil glide fint ind i dit øvrige decor.

WINEMEX BLUE – de eksklusive modeller


Lige som det gør sig gældende for Thermex’ emhætte sortiment, er udvalget af vinkøleskabe delt ind i to forskellige produktlinjer. I Blueline kataloget finder du absolutte top of the line modeller, som udelukkende kan bestilles hos autoriserede forhandlere.

Du kan for eksempel vælge det super raffinerede WINEMEX BLUE 145, som er Thermex’ flagskib inden for vinopbevaring. WINEMEX BLUE 145 kan blandt andet prale af ni udtrækshylder udfærdiget i bæredygtigt bøgetræ, en støjsvag kompressor som gør skabet nærmest lydløst, og en elegant skråtstillet display hylde til de vine du gerne vil prale lidt ekstra af.

WINEMEX BLUE 145 er med sine 174 centimeter i højden et flot og imposant skab i et smukt og stilrent design og med masser af plads til alle dine vine. Det elektroniske betjeningspanel giver dig et godt overblik over temperaturen i dit vinkøleskab, og et aktivt kulfilter i ventilations systemet sørger for et afbalanceret og lugtfrit indeklima i skabet. Og så har du også mulighed for at opbevare dine vinglas i det rummelige skab, således at de er klar til servering af vinen.

Du kan sagtens vælge at installere dit WINEMEX BLUE 145 i et område af huset der ikke varmes op, for eksempel garagen. Den tilhørende kompressor kan nemlig både nedkøle og opvarme, hvorfor du ikke behøver at frygte frostgrader i dit vinkøleskab.