Thermex har igennem 60 år solgt sine vare igennem trofaste forhandlerer, disse forhandlere er liste herunder

Denne side er løbende under udvikling og opdatering 

ELGIGANTEN

Elgiganten er en del af Elkjøp-koncernen, som ejer 425 butikker fordelt i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Grønland, Island samt på Færøerne.

POWER

POWER A/S er en elektronikkæde der sælger elektronik og hvidevarer. Det danske POWER A/S er ejet af det norske selskab POWER som har også butikker i Norge, Sverige og Finland
SKOUSEN

SKOUSEN

Skousen Husholdningsmaskiner A/S er et firma, der blev grundlagt i 1957 af Preben Søes Skousen, som solgte hårde hvidevarer gennem dørsalg. Som firmaet udviklede sig blev butikker etableret og service blev inkluderet som en del af firmaets opgaver.
WHITEAWAY

WHITEAWAY

Whiteaway Group begyndte sin historie i 2003. Whiteaway Group har kontorer i både Aarhus og Stockholm i Sverige.

HVIDEVARELAND

Idégrundlaget med butikken er simpelt: At tilbyde de bedste varer og mærker til de bedste priser! Kom forbi os i butikken, på Ibæk Strandvej 10 i Vejle, eller besøg vores webshop. Du finder med garanti noget for din smag både Online og i butikken.

Korsør Hvidevarecenter

 
PUNKT 1

PUNKT 1

 
KAI BERNTSEN

KAI BERNTSEN

 
SA-SERIVICE

SA-SERIVICE

 
HOMESHOP

HOMESHOP

 
BILLIGVVS

BILLIGVVS

 
FRISHOP

FRISHOP

 
PROGROSSIST

PROGROSSIST

 
PROSHOP

PROSHOP

 
NETTOLINE

NETTOLINE

 

SUPERVIN

Supervin tilbyder Danmarks mest udsøgte udvalg af vin af høj kvalitet til super fine priser. Du får altid super service samt hurtig og sikker levering fra dag til dag. Hos Supervin er det risikofrit at købe vin med unikke smagegaranti.
EL-SALG

EL-SALG

 
COMPUTERSALG

COMPUTERSALG

 
WATTOO

WATTOO