Centralventilations emfang

 

Find den rette Thermex emhætte til centralventilation 

Se videoen med vores direktør og ingenør

Få styr på hvad Thermex og vores produkter kan hjælpe med 

Vi tilbyder tilpassede løsninger baseret på de specifikke behov og krav i en bygning. Samt ekspertise og rådgivning. Vi har eksperter som kan rådgive om den bedste løsning for et givent projekt.

Ved at vælge en løsning fra Thermex kan man sikre et sundt indeklima, forbedret luftkvalitet, og energieffektivitet i bygningen.

Emhætte til centralventilation 
 

Igennem de seneste cirka halvfjerds år har emhætter og emfang udviklet sig eksplosivt, og er den dag i dag en fast integreret del af de fleste moderne køkkener. Men hvor emhætter før i tiden nærmest kun var forbeholdt køkkener i større huse med mulighed for udsugning til det fri, vil du nu om stunder sagtens kunne bestille en emhætte som kan passe ind i selv det mindste lejlighedskøkken.

 

Du kan for eksempel vælge en emhætte som sender madosen gennem et aktivt kulfilter og tilbage i boligen. Eller du kan gå efter en af de nyere modeller inden for emhætter som kan tilsluttes ejendommens centrale udtræk.

Hvorfor vælge en emhætte centralventilation?

 

Der er mange fordele forbundet med at vælge en emhætte som kan tilsluttes centralventilation – i hvert fald hvis du bor i en lejlighed placeret i en etageejendom. Når du vælger en central ventilation emhætte vil du nemlig kunne benytte dig af ejendommens eget ventilations anlæg.

Denne model er et oplagt alternativ til den traditionelle model, som indebærer tilslutning til egen udtrækskanal. Dette er nemlig ikke altid muligt i en lejlighed. Og hvis du ikke er interesseret i et emfang med kulfilter til recirkulering, som skal udskiftes eller renses hvert andet øjeblik, er det en god idé at undersøge muligheden for tilslutning til central ventilation.

Hvis din ejendom tilbyder denne mulighed, er der rigtig mange fordele at hente. Blandt andet skal din emhætte ikke være forsynet med en motor, når du kobler den op på ejendommens ventilations anlæg. Det betyder at du helt slipper for støjen fra motoren i lejlighedens køkken.

Du får en særdeles effektiv udsugning af mados fra køkkenet. Din emhætte til centralventilation kan betjenes lige som et almindeligt emfang med egen motor. Og når emhætten er tilsluttet ejendommens centrale udtræk, sparer du ydermere strøm.

Thermex Central Line – emhætte med tilslutning til centralt sug

Thermex er leveringsdygtig i en bred vifte af emhætter som kan tilsluttes centralventilation i moderne ejendomme. Igennem flere årtier hat Thermex leveret top of the line emhætter og lignende aggregater til danske køkkener, og har altid været langt fremme i skoene når det gælder teknologi til moderne husholdninger.

 

Med en Thermex emhætte er du garanteret et produkt i solid kvalitet. Samtlige emhætter fra Thermex’ produktkatalog holder en utroligt høj kvalitetsmæssig standard, og er kendte for det smukke design og strømlinede profil samt de på en og samme tid effektive og støjsvage motorer. 

Du vil altid kunne finde en emhætte eller et emfang som matcher dine præferencer og dit køkkens disposition hos Thermex. Dette gælder uanset om du er i markedet efter en væghængt eller frit hængende emhætte, eller om du søger en emhætte som kan integreres i loftet, i bordpladen, eller i overskabet over dine kogeplader. 

Thermex er selvfølgelig også leveringsdygtig i emhætter centralventilation – disse findes i serien Thermex Central Line. Denne serie går på tværs af emhætte typer, hvorfor du kan få såvel frithængende som vægmonterede eller integrerede Thermex emhætter med tilslutning til centralventilation. Og flere af disse modeller kan endvidere tilkobles varmegenvindingsanlæg, for den ultimative udnyttelse af energien.

Thermex AIRGRIP – en emhætte for fremtiden

 

Blandt de absolutte flagskibe inden for integrerede emfang finder du AIRGRIP. AIRGRIP fra Thermex brillerer med et konvekst design som giver emfanget en øget sugeflade. Dermed kan endnu større mængder fedt, damp og partikler fra madlavningen suges op i emhætten, hvor det patenterede system af Vortex reflektorer giver yderligere sugekraft.

AIRGRIP emhætten kan nemt integreres i overskabet, og optager her ikke den store plads. Denne emhætte er ideel i køkkener hvor de pladsmæssige kår ikke er de helt store – for eksempel i lejligheder. Og da Thermex AIRGRIP ydermere kan tilsluttes centralventilation får du rigtig meget sugeevne for pengene.

Thermex AIRGRIP betjenes, i lighed med Thermex’ øvrige modeller, nemt ved hjælp af et brugervenligt og intuitivt frontpanel. Den indbyggede switch trigger automatisk bygningens udsugningsanlæg til ekstra cirkulation. Du kan bestille din Thermex AIRGRIP i enten sort, hvidlakeret eller rustfrit stål, således at emhætten vil passe til køkkenets øvrige decor. Og da de oven for beskrevne Vortex reflektorer er placeret i emhættens sider, vil denne ikke optage unødig plads i dit overskab.

Væghængte emhætter centralventilation 

 

Hvis du foretrækker en væghængt emhætte frem for en skabsintegreret en af slagsen, kan Thermex tilbyde to modeller, nemlig AIR-TECH II og CENTRAL 787. AIR-TECH II er den væghængte version af oven for beskrevne AIRSLIM, og kan i lighed med denne model leveres i special mål. AIR-TECH II kan samtidig bryste sig af samme flotte features som AIRSLIM, og er med sine flotte, rene linjer samt overflade i rustfrit stål en pryd for et hvert køkken.

CENTRAL 787 er den lidt mere prisvenlige løsning, og svarer specifikationsmæssigt til  CENTRAL GEMINI III.

 

AIRSLIM – lydsvag og effektiv  

 

Som alternativ til AIRGRIP finder du AIRSLIM – en ligeledes skabsintegreret emhætte med en slank og diskret profil. AIRSLIM fra Thermex udmærker sig især ved et fleksibelt design, og kan leveres i specialmål hvis dit køkken ikke opfylder standardmålene.

Med AIRSLIM får du rigtig meget emhætte for dine penge. Der er her tale om et kvalitetsprodukt, som du kan have glæde af i mange år. Thermex AIRSLIM kan blandt andet prale af et fuldt justerbart spjæld med Belimo spjældmotor, dobbeltvirkende potentialfri relæudgang, og indmad bestående af elektronik i industriel kvalitet. Emhætten er nem at betjene ved hjælp af Soft Touch knapper på fronten, og oplyser komfuret med energi effektive LED spots.

CENTRAL PLAN 252 og CENTRAL GEMINI III 
 

Blandt de skabsintegrerede emhætter med tilslutning til central ventilation er CENTRAL PLAN 252 og CENTRAL GEMINI III også værd at nævne. Både CENTRAL PLAN 252 og CENTRAL GEMINI III er karakteriseret ved en smuk og slank profil, og et lavt støjniveau samt priser hvor de fleste kan være med.

CENTRAL PLAN 252 er dog i modsætning til CENTRAL GEMINI III udstyret med patent beskyttet indreguleringsspjæld som nemt betjenes med en enkelt knap samt 60 minutters timer funktion. CENTRAL GEMINI III må betragtes som den absolut billigste emhætte til centralventilation, med rigtig god værdi for pengene.