Pro Link Modul

 

Effektiviserer luftudskiftningen i dit køkken - Trådløst

Se videoen med vores direktør og ingenør

Få styr på hvad Thermex og vores produkter kan hjælpe med 

Vi tilbyder tilpassede løsninger baseret på de specifikke behov og krav i en bygning. Samt ekspertise og rådgivning. Vi har eksperter som kan rådgive om den bedste løsning for et givent projekt.

Ved at vælge en løsning fra Thermex kan man sikre et sundt indeklima, forbedret luftkvalitet, og energieffektivitet i bygningen.

 

 

 

 

Her er løsningen til, hvordan du kan afbalancere luftudskiftningen i dit køkken, hvis du har et lavenergihus eller en lejlighed med et ventilationsanlæg uden at skulle trække kabler mellem ventilationsanlæg og emhætte. Pro Link er så at sige en avanceret udgave af THERMEX Trigger Link Modul.

 

Med THERMEX Pro Link har du mulighed for at vælge tre forskellige pakker, alt efter dit behov.

THERMEX PRO LINK BASIC

Det avancerede trådløse Trigger Link Modul, Pro Link Basic, består af et sendermodul, der installeres ved  emhætten, og et modtagermodul, der installeres ved ventilationssyste-met - kommunikationen mellem de to enheder foregår trådløst. 


Modtagermodulet har to uafhængige dobbeltvirkende relæudgange. Du kan således, afhængigt af behov, enten have to forskellige triggerpunkter til dit ventilationsanlæg eller tilkoble forskelligt udstyr.THERMEX PRO LINK PREMIUM

Løsningen til moderne boliger med emhætter med eksternt aftræk. Ofte har ventilationssystemet i moderne boliger en begrænset mulighed for at køre ubalanceret drift, hvorfor anlægget ikke kan tilføre tilstrækkeligt luft under brug af emhætten.


THERMEX har derfor videreudviklet  Pro Link Basic til også at indeholde et motorstyret spjæld som tilkobles til luft siden på ventilationsanlægget. 


Når ventilationsanlægget ikke kan forsyne med tilstrækkeligt luft åbnes spjældet automatisk og sørger for at luftskiftet i boligen er i balance.

THERMEX PRO LINK PLASMEX

Løsningen til moderne boliger, hvor det ikke er muligt at installere en emhætte med aftræk til det fri.


I boliger, hvor det er nødvendigt at recirkulere luften fra emhætten  opleves ofte, at luften ikke renses tilstrækkeligt for partikler, ligesom det tager lang tid inden fugten fra madlavningen er fjernet.


THERMEX har derfor videreudviklet  Pro Link Basic, således det sammen med THERMEX Plasmex® filter både sørger for at over 96 % af partiklerne fjernes samtidigt med, at vi sikrer ventilationsanlægget boostes under madlavningen, og fjerner fugten  
fra luften hurtigst muligt.