Loftintegreret emfang

 

Thermex loftintegreret emhætte – effektive og diskrete

 

Loftintegrerede emhætter – effektive og diskrete 

 

En velfungerende emhætte eller emfang er et must have i et hvert moderne køkken. Emhættens opgave er at fange fedt og sodpartikler fra madlavningen, og dermed forebygge dårlig lugt i boligen samt unødigt snavs på vægge og skabe i dit køkken.

Selv om du har vinduer i køkkenet er det tvivlsomt om du kan få has på den værste mados blot ved at åbne disse og lave gennemtræk. Og denne model er langt fra optimal i de kolde vintermåneder.

Står du således for at skulle bygge nyt køkken eller renovere det eksisterende, er det en god idé på forhånd at indtænke emhætten i indretningen. I den anledning bør du overveje hvilken type emhætte du foretrækker – og hvilken model der bedst matcher din indretning.

Der findes flere forskellige typer af emhætter som hver især har deres fordele. Hvilken emhætte model du skal vælge kommer helt og holdent an på dine præferencer samt dit køkkens disposition.

 

Find en integreret emhætte som passer til dit køkken

 

Det har aldrig været nemmere at finde en smuk og stilfuld emhætte som uden problemer kan indgå i et lækkert designerkøkken på lige fod med de øvrige elementer. Hvor emhætten før i tiden nærmest var et nødvendigt onde på grund af sin klodsede udformning og den infernalske larm, vil nutidens emhætter ikke gøre det store væsen af sig.

Du kan for eksempel vælge en emhætte som er integreret i loftet, bordet eller skabet over dit komfur. En integreret emhætte vil praktisk taget være usynlig for det blotte øje. Og denne emhætte model er samtidig ganske støjsvag.

Når du vælger en integreret emhætte sparer du samtidig plads i køkkenet. Du slipper for at skulle have et stort, larmende skrummel hængende i hovedhøjde over dit komfur. Moderne emhætter er nemlig udstyret med en sugeevne som gør at de sagtens kan monteres i loftshøjde og stadig fange langt størstedelen af madosen når du kokkererer.

Vælg en loftintegreret emhætte for den optimale udnyttelse af pladsen

Hvis du ikke ønsker at have overskabe monteret over dit komfur, og dermed ikke er i markedet efter en skabsintegreret emhætte, kan du i stedet vælge en loftintegreret emhætte. Denne type emhætte monteres i loftet og kan tilsluttes udsugningen i din bolig, eller du kan vælge en model med recirkulationsfilter.

Thermex var de første på markedet med de loftintegreret emhætter – et innovativt produkt som har hovedvægten ligeligt fordelt på æstetik og funktionalitet. Målet var at skabe en løsning som på én og samme tid var effektiv og pladsbesparende. Og dette må siges at være lykkedes over al forventning.

En loftintegreret emhætte fra Thermex er praktisk taget usynlig for det blotte øje. Den diskrete plade, som dækker for selve emfanget, går i ét med loftet. Emhætten afsløres faktisk kun af de tre eller fire lysspots som er tændt når emhætten er i funktion. Du får således en æstetisk løsning, som giver lys og luft i dit køkken, når du vælger en loftintegreret emhætte.

Forskellige loftintegreret emhætter fra Thermex 

Thermex er leveringsdygtig i tre loftintegreret emhætte modeller. I serien Yellowline er der tale om modellerne PASSAT og så de to NEWCASTLE varianter MAXI og MEDIO, og i Blueline serien finder du METZ MAXI og METZ MEDIO. Fælles for alle modeller er at de hver især er forsynet med kraftige motorer, som sikrer at al em på effektiv vis suges ud af køkkenet når du laver mad.

De loftintegrerede emhætte modeller kan styres ved hjælp af fjernbetjening, hvilket letter arbejdet en del. Den medfølgende fjernbetjening har en lang rækkevidde, og kan styre såvel lys som sugestyrke.

Smart styring af din loftintegrerede emhætte 

 

Såvel NEWCASTLE modellerne som METZ og PASSAT leveres, foruden standard fjernbetjening, med det patenterede Thermex voicelink system som gør det muligt for dig at styre din emhætte blot ved stemmens brug. Du skal med andre ord ikke have fat på din fjernbetjening mens du har hænderne fulde i køkkenet, hvilket er en stor fordel.

Du har dog samtidig mulighed for at styre din Thermex emhætte ved hjælp af en særlig app, som kan installeres på smartphone eller tablet. Emhætten er udstyret med opkobling til wifi, så du nemt og hurtigt kan tjekke emhætten via din enhed. 

Dette giver dig mulighed for eksempelvis at styre sugestyrken via din app – en brugbar løsning hvis du er i et andet rum og dermed uden for hørevidde eller fjernbetjeningens rækkevidde. Du kan også tjekke emhættens filtertilstand, og dermed få et billede af hvornår det er på tide at rense eller skifte filter. 

Thermex app’en er gratis, og kan hentes i såvel App Store som Google Play. Du har desuden mulighed for at indlemme din Thermex emhætte i Google Assistant familien, så du via hjemmets Google Assistant kan tænde og slukke emhætten fra alle rum.

 

Thermex METZ – en ny klassiker

 

Blandt de loftintegrerede modeller må METZ siges at være det ultimative flagskib. METZ loftintegreret emhætte er med sin elegante frontplade et rigtig godt bud på en raffineret emhætte som kan matche indretningen i selv det mest stilsikre designer køkken. 

Thermex METZ kan præsentere en usædvanlig høj effektivitet når det kommer til såvel suge kapacitet som fedtfiltrering. Den smukke glasplade er nem at rengøre, og de indbyggede spots har en lang levetid.

Montering af loftintegreret emhætte 

 

Når du køber en loftintegreret emhætte skal du være opmærksom på at montering og installering skal udføres af faguddannet tekniker i overensstemmelse med anvisningerne fra Thermex samt gældende lovgivning.

Du skal altså ud og have fat på en tekniker når du skal have opsat dit Thermex PASSAT, METZ eller NEWCASTLE emhætte. Den gode nyhed er at disse emhætte modeller er så nemme at montere at det kun er nødvendigt med én enkelt person på opgaven.

Thermex emhætte modellerne PASSAT og NEWCASTLE kan købes såvel online som hos de fysiske forhandlere. Hvis du ønsker dig en METZ emhætte fra Thermex’ Blueline serie, skal du have fat i en fysisk forhandler, da denne serie ikke forhandles online.