Bæredygtighed

          & 

Grøn omstilling

 

Læs meget mere omkring Thermex Scandinavias code of conduct og vores fokusområder, ved at trykke på knappen.

THERMEX arbejder til stadighed og målrettet med nedbringelse af vores CO2 aftryk.

El-returordningen

 

Thermex er tilmeldt el-returordningen dvs. at når dit Thermex emfang engang har udtjent sin tjeneste og skrottes foregår dette på autoriseret affaldsstation, hvor delene destrueres og genanvendes til nye produkter.

Varmegenvinding

 

En lang række THERMEX emfang kan i dag tilkobles boligens varmegenvindingsanlæg, hvorved op til 95 % af afgangsluften genanvendes til opvarmning af boligen.

Emfang med lavenergi

 

På produktionssiden er alle emfang i dag udstyret med LED lavenergi belysning og hovedparten udstyret med DC lavenergimotorer, der samlet set bringer THERMEX EMFANG I TOP PÅ ENERGIMÆRKNINGS- SKALAEN "A".

Thermex Plasmex®-filter

 

Alle THERMEX emfang kan i dag udstyres med Plasmex®-filter, der renser luften 96,5 % og sender den opvarmede luft tilbage i køkkenet i stedet for ud i det fri. Det sparer på varmeregningen og CO2-udslippet.

LED belysning i haller

 

Allerede i 2017 installerede Thermex LED belysning i den 5.000 m2 store lager- og produktionshal i Hjørring. Udskiftningen til LED belysning har betydet en bespa- relse på 47 % på CO2-regnskabet. Yderligere har Thermex skiftet til miljøvenlig opvarmning, hvilket har betydet en yderligere besparelse på 22 %.