Væghængte emfang

 

Emhætten – uundværlig i det moderne køkken 

 

EKSTERN MOTOR

 

LINK PRODUKTER

 

VENTILATIONSRØR & AFTRÆK

 

MONTERINGS TILBEHØR

 

Hvis du ønsker at undgå lugt fra mados i dit køkken og i boligens øvrige rum - 

Den vægmonterede emhætte er populær i danske køkkener og er ideel til placering tæt på væggen, hvilket giver bedre plads og nemmere rengøring. Thermex tilbyder smukke og funktionelle væghængte emhætter, der sætter nye standarder for emfang og rengøring. Disse emhætter fås i forskellige størrelser og designs, inklusive mulighed for recirkulation gennem kulfilter eller tilslutning til udsugning.

Emhætter er afgørende for at fjerne madlugte og holde køkkenet rent. Udluftning gennem vinduer kan hjælpe, men det er ikke ideelt på lang sigt på grund af varmetab om vinteren og ufuldstændig fjernelse af partikler. En effektiv emhætte kan fange fedt og sod, og sikre et lugtfrit hjem, uanset hvor meget du laver mad.

UDSUGNING ELLER KULFILTER?  

En emhætte af nyere dato behøver ikke at være tilsluttet udsugning, men kan fungere ved hjælp af et effektivt kulfilter, som opsamler fedt og mados og som er nemt at skifte. Faktisk vil en emhætte væghængt med filter kunne rense luften lige så effektivt som en emhætte tilsluttet en udtrækskanal, når blot filteret udskiftes én til to gange om året.

Du bør bestemme dig for om du ønsker en emhætte med filter, eller om du gerne vil have mulighed for at tilslutte din emhætte til boligens udsugning. Det vil af modellens produktark fremgå hvorvidt emhætten fjerner mados ved hjælp af filter eller udsugning, eller eventuelt har mulighed for begge dele.

DET SKAL DU VIDE INDEN DU KØBER 

Intern eller ekstern motor:

Emhætter kan have enten en intern eller ekstern motor. En intern motor er indbygget i selve emhætten, mens en ekstern motor er placeret uden for køkkenet, typisk på loftet eller ydersiden af huset. Intern motor er mere almindelige og lettere at installere, mens en ekstern motor kan være mere effektiv og reducere støjniveauet i køkkenet. Vælg den type motor, der passer bedst til dit køkkenlayout og dine præferencer.
Mål og kanallængde:
Tag nøjagtige mål af din køkkenplads for at bestemme den ideelle størrelse på din emhætte. Overvej også længden på kanalen, der fører røgen og lugtene ud af køkkenet. Jo længere kanalen er, jo mere kraftig motor og bedre sugeevne kan være nødvendig. Vær sikker på at vælge en emhætte, der passer til længden og layoutet af din kanal for optimal ydeevne
Effektivitet:
Moderne emhætter er langt mere effektive end deres tidligere modstykker. Vælg en model med en høj sugeevne, der kan fjerne mados og sodpartikler effektivt fra dit køkken.
Støjniveau:
Tidligere var emhætter kendt for at være støjende og generende. Sørg for at vælge en emhætte, der er næsten lydløs eller har et minimalt støjniveau, så den ikke forstyrrer dig under madlavning.
Placering:
Traditionelle emhætter blev placeret direkte over komfuret, hvilket kunne være upraktisk og generende, især for personer af en vis højde. Overvej en moderne emhætte, der kan placeres mere strategisk for bedre funktionalitet og æstetik.
Design:
Emhætter fås i forskellige designs og stilarter, så vælg en model, der passer godt til dit køkkendesign og personlige præferencer.
Funktioner:
Undersøg de forskellige funktioner, som moderne emhætter kan tilbyde, såsom forskellige sugehastigheder, indbygget belysning og automatisk slukning.

 

BLUE LINE KATALOG

KLIK HER 

 

YELLOW LINE KATALOG

KLIK HER 

Bestil din Thermex emhætte online

Hvis du ønsker at bestille en Thermex emhætte via en webshop, skal du være opmærksom på at det udelukkende er produkter fra Thermex Yellow Line

Yellowline & Blueline 
Thermex tilbyder et bredt udvalg af emhætter, der passer til enhver smag og ethvert køkkendesign, inden for deres to hovedserier: Yellowline og Blueline. Uanset dine præferencer, kan du finde den perfekte emhætte i Thermex' sortiment.

Yellowline-serien, kendt for sin alsidighed og moderne design, er tilgængelig både gennem fysiske forhandlere og online shops. Dette giver en let og bekvem købsproces, uanset hvor du befinder dig.

I modsætning hertil er Blueline-serien udelukkende tilgængelig hos fysiske forhandlere. Denne serie tilbyder unikke produkter, der ofte er rettet mod mere specifikke eller avancerede køkkenbehov. Blueline findes ikke på nettet. 

Når du overvejer en væghængt emfang fra Thermex, er det vigtigt at bemærke, hvilken serie produktet tilhører. Dette vil bestemme, om du kan købe det online eller skal besøge en fysisk forhandler. Ved at forstå denne forskel kan du bedre planlægge din købsoplevelse og sikre, at du vælger den emhætte, der bedst opfylder dine behov og præferencer.