Frithængte emfang

 

Berig køkkenet med en flot frithængende emhætte  

 

 

Berig køkkenet med en flot frithængende emhætte 



En effektiv emhætte er et must i et hvert moderne køkken. Den dag i dag er stort set alle køkkener af nyere dato udstyret med en emhætte eller et emfang som kan opsuge damp, stegeos og andre partikler fra madlavning.

Med en velfungerende emhætte undgår du dårlig lugt i boligen – og du slipper for at have lugten af mad siddende i dit hår og tøj. En tændt emhætte er en del mere effektiv end et åbent vindue når det handler om at fjerne mados fra boligen. Og selv om du har mulighed for at lufte grundigt ud, opnår du stadig bedre komfort og et renere køkken med en emhætte i høj kvalitet.

Trænger din nuværende emhætte til en udskiftning, eller er du i gang med at bygge køkkenet om? Så bør du overveje om du i den anledning skal have monteret en mere moderne en af slagsen. 

En emhætte er ikke nødvendigvis et stort og larmende apparat som mest er i vejen når du laver mad. Nu om stunder kan du få smarte og diskrete emhætter som både er støjsvage og samtidig kan prale af en høj sugeevne. Du behøver heller ikke at have emhætten hængende på væggen, idet du kan vælge imellem eksempelvis bordintegrerede, loftintegrerede eller frithængende emhætter.

Hvorfor vælge en frithængende emhætte?
 

Måske tænker du at det er mere praktik med en emhætte som er fast monteret på væggen, eller måske er diskret gemt af vejen i loftet. Men der kan faktisk være god grund til at anskaffe en frithængende emhætte i stedet for en af de andre emhætte modeller.

Hvis dit komfur eller dine kogeplader ikke er placeret tæt på væggen, men i stedet midt i rummet, vil du ikke få megen glæde af en emhætte som enten er væghængt eller er integreret i et overskab. Du vil med andre ord ikke opnå den bedste sugeevne hvis din emhætte hænger på væggen, og dit komfur er placeret på en kogeø.

Emhætten skal helst være monteret tæt på kilden, hvis den skal fungere optimalt. Derfor skal din emhætte enten være bordintegreret, loftintegreret eller frithængende. Har du ikke mulighed for at implementere en bordintegreret emhætte, og er der for højt til loftet til at en loftintegreret model vil fungere optimalt, giver det således mening at kigge på en af de flotte frit hængende emhætter fra Thermex.

Thermex emhætter – et sikkert valg 

 

Thermex er blandt de førende producenter af emhætter, ikke blot i Danmark, men også på internationalt plan. Emhætter fra Thermex har altid været top of the line hvad angår såvel kapacitet og sugeevne som design. 

 

Når du køber en Thermex emhætte vil du, uanset hvilken model, du vælger, være garanteret et solidt og funktionelt produkt som er nemt at bruge og som du kan have glæde af i mange år fremover. Thermex er garant for de høje kvalitetsmæssige standarder, og leverer samtidig emhætter i mange forskellige udformninger. Hos Thermex kan du således altid finde en emhætte som matcher dine behov og præferencer, og som passer perfekt ind i netop dit køkken.

Thermex er leveringsdygtig i emhætter med god sugekraft, som kan tilsluttes såvel udtræk til det fri som recirkulering gennem et effektivt kulfilter. Du får således mulighed for at installere en fuldt funktionel emhætte selv om du ikke har mulighed for at etablere udsugning, når du køber en emhætte fra Thermex.

Thermex står bag to produktserier, nemlig Yellowline og Blueline. I begge serier finder du emhætter i top kvalitet. Eneste forskel er at produkter i Yellowline serien kan købes både online og i fysiske butikker, hvor Blueline produkter udelukkende forhandles offline hos autoriserede forhandlere.

OXFORD – en elegant og prisvenlig løsning

 

I Thermex’ Yellowline serie finder du blandt andre lækre produkter den flotte og funktionelle frit hængende emhætte OXFORD. OXFORD modellens base er cirkelrund og udstyret med fire LED spots. Såvel base som ophæng er udfærdiget i rustfrit stål, for et smukt og stilrent <em>look</em>.

Den flotte OXFORD emhætte passer ind i et hvert designerkøkken. Emhætten er nem at bruge, og den lækre overflade er særdeles rengøringsvenlig. Din kogeø bliver kun smukkere med en OXFORD emhætte fra Thermex.

 

GREEN AIR – stilren æstetik til dit køkken

Ligeledes i Yellowline produktserie fra Thermex finder vi GREEN AIR – en frithængende emhætte med en ganske karakteristisk stik og charme. Med GREEN AIR modellen får du en emhætte som på ingen måder ligner et traditionelt emfang. Den cylinderformede emhætte vækker mindelser om en lækker designer lampe, hvorfor netop denne model passer perfekt ind i den minimalistiske indretning.

GREEN AIR fås i hvid eller sort, og begge modeller leveres med indbygget Plasmex(R) filter. En virkelig god løsning hvis du ikke har mulighed for at etablere udsugning til det fri.

DERBY – det billigste alternativ

Hvis du ikke er interesseret i at betale en mindre formue for din nye emhætte, er den veldesignede og utraditionelle DERBY emhætte fra Yellowline serien lige noget for dig. Med DERBY får du rigtig meget value for money i form af en rigtig flot emhætte med en spændende buet profil.

DERBY kan fungere med såvel tilkobling til udtrækskanal som med aktivt filter til recirkulation. Og din DERBY emhætte giver dit køkken et helt personligt præg. 

 

LYON – uovertruffen effektivitet i et stramt design

Hvis du er til 100% rene linjer, og samtidig ønsker dig et emfang i top kvalitet, kan du med fordel tjekke den frit hængende emhætte LYON. LYON er hjemmehørende i Thermex’ Blueline serie og hører til i den eksklusive ende af produktrækken.

LYON kan præsentere et smukt og funktionelt design med en særdeles stor sugeflade og tilsvarende kapacitet. Den smarte emhætte kan styres ved hjælp af enten fjernbetjening eller den medfølgende app fra Thermex, eller du kan oprette emhætten i hjemmets Google Assistant og kontrollere den fra hvor som helst i boligen.