SAFEMEX

 

UNDGÅ BRAND I KOMFURET

Nem og hurtig installation

Batteridrevet sensorenhed med 5-6 års batterilevetid. 2-vejs trådløs forbindelse mellem sensoren og strømstyringsenheden.


I  SAFEMEX KOMFURVAGT er der tilslut-tet en strømstyringsenhed til  kogepla- dens strømforsyning. Den batteridrevne sensor er nem og hurtig at installere ved hjælp af et selvklæbende tape på en væg  eller underside af en emhætte.


SAFEMEX KOMFURVAGT registrerer automatisk overophedning på kogepladen, gryder, pander og slår strømmen fra til kogepladen, hvis ikke temperaturen sænkes eller der kvitteres for alarmen. Den er klar til brug straks efter installation takket være sin pålidelige og testede trådløse forbindelse.

Let at bruge

Fuldautomatisk tilberedningssikkerhed, brugeren kræver ingen aktivitet. En alarm kan deaktiveres ved at trykke på en knap.

Kompatibel med de fleste induktions-,keramiske- og jernpladekomfurer til husholdningsbrug med både 1- og 3-fase komfurledninger. Justerbar alarmgrænse til forskellige installationshøjder.

SAFEMEX KOMFURVAGT overvåger sin funktionsmåde automatisk for fejlsikker betjening. Komfurets automatiske lås aktiveres, hvis sensorenheden fjernes fra sin position eller batterierne er løbet tør. 

Slukker automatisk 

Valgfri timerfunktion. Når SAFEMEX KOMFURVAGT detekterer at kogepladen er tændt, kan den starte en indbygget timer (nedtælling). Når der er talt ned, bliver kogepladen slukket. For at starte timer på ny, trykker man én gang på betjeningsknappen.

Markedets smarteste brandbeskyttelse 

 

- den eneste løsning, der kan forhindre brand ved automatisk at slukke komfuret ved overophedning